Първите 7 са най-важни!

Next Level Промо Рожден ден

Както всички знаем, първите 7 години са най-важни, а на нас вече не ни липсват! Next Level става на 7 години и ще празнуваме рождения си ден цял месец. Както всяко едно малко дете и ние научихме всичко от нулата – проговорихме, проходихме и с уверени крачки вече бягаме заедно с теб! 

Подготвили сме ти много изненади и подаръци, но преди да разрежем тортата, нека обърнем поглед назад и видим…

7 неща, които постигнахме заедно за 7 години

 1. 17 клуба

Посветени на мисията да се превърнем в любимото място на всички фитнес ентусиасти, ние се стремим да бъдем все по-близо до теб и за 7 години можем да се похвалим с цели 17 фитнес клуба.

Във всички наши зали се стремим да съчетаваме приятната атмосфера с добрите резултати, затова при нас ще откриеш най-висок клас уреди TechnoGym, зона със свободни тежести, функционална и стречинг зона и зали за групови занимания. Както след тренировка, така и тук, не можем да пропуснем да ти разкажем за зоните за релакс и спа със сауна и парна баня. В някои от клубовете ни можеш да се сдобиеш и с приятен тен в солариума. В новия Next Level Maxi пък те очакват и хамам и леден душ.

Ако все още не си се присъединил към нашето семейство, какво чакаш?

 2. Над 300 човека екип, който се грижи за теб и твоята най-добра форма

За 7 години през екипа ни преминаха много хора. Изграждането на стабилен и сплотен екип не е лесна задача, както и задържането му мотивиран. Вярваме, че правим много стъпки в тази посока, защото за нас е важно хората ни да бъдат спокойни и щастливи на работното си място. Осигуряваме приятелска атмосфера и баланс между работата и личния живот. На тези, които остават с нас във времето, казваме огромно БЛАГОДАРЯ!

Треньорският ни екип в момента се състои от над 200 човека – групови и персонални треньори, които са винаги насреща да ти помогнат с някое упражнение или да отговорят на твой въпрос. Треньорите ни не са само фитнес енциклопедия, в тяхно лице можеш да откриеш мотиватор, ментор, та дори и приятел. Разбираме колко важен е треньорът за твоето фитнес преживяване и затова ние работим само със сертифицирани професионалисти, които наистина знаят какво правят.

Екипите ни в клубовете – колегите зад рецепция, управителите на обектите, както и всички от администрация, ежедневно се грижим, за да предоставим най-добро ниво на обслужване. Както и за да направим деня ти по-усмихнат, разбира се. 🙂

3. Над 30 вида групови тренировки

Повече от 30 вида забавни и разнообразни групови занимания, подобряващи не само цялостната ти сила и мобилност, а и психическото ти здраве, са на твое разположение във веригата. 

Съчетавайки полезното с приятното, не само ще постигнеш така желаното тяло, но и ще завържеш нови неочаквани приятелства. Също така можем да ти се похвалим, че сме ексклузивни представители на програмите Les Mills за България. Само при нас можеш да намериш световно известните тренировки BodyPump, Core, BodyCombat, BodyAttack и Grit, които комбинират динамична музика с най-добрите упражнения за горене на мазнини и покачване на мускулна маса. 

В Next Level вече предлагаме и напълно безплатни уикенд групови занимания за деца от 8 до 13-годишна възраст, които биха били прекрасно попълнение в ежедневнението на твоето дете.

4. Хиляди доволни клиенти

За цялото това време, а ако трябва да бъдем точни 2556 дни, успяхме да увеличим общността си многократно. В Next Level отбора имаме хиляди доволни членове, които посещават обектите ни ежедневно. Изключителна гордост за нас е, че не спирате да ни се доверявате и да бъдете част от нашето семейство. 

Остави отзив за любимия си клуб в съответната Google локация и помогни на повече хора да научат, къде могат да направят своята любима тренировка. Гордост за нас е да носим отличната средна оценка от 4,4 за всички наши клубове, но винаги има и накъде да надграждаме. 😉

5. Една общност

За тези 7 години организирахме и над 100 събития, създадохме ценни партньорства, където имахме щастието да се запознаем с теб и да ти раздадем стотици подаръци.

Целта ни е да организираме хората да спортуват за здраве, да се борим със заболяванията чрез превенция, да променяме човешките съдби чрез спорта. Вярваме, че до голяма степен успяваме да я постигнем.

През настоящата година, например, организирахме 10 планински похода в полите на Витоша, за да се насладим на движението, не само във фитнес залите, но и на свеж въздух в планината. Обиколихме много пътеки, покорихме много върхове. Имахме походи с интервално тичане, както и походи с… похапване на пица от нашия персонален треньор, но и изкусен кулинар – Емануел Июджи! Създадохме си много общи забавни спомени и разбира се много снимки. Сега си дадохме заслужена почивка, но очаквай следващата поредица и догодина при първите по-топли месеци. 😉 

Поход Витоша

Не бихме пропуснали и нашите бягания и маратони с партньорите ни от Maratonbg, Decathlon и Nestle, където заедно се забавлявахме и избягахме стотици километри.

  Витоша рън

  Рила рън

  Балкан рън

  Пирин рън

  Осогово рън

  Нестле рън

  Декатлон рън

А как можем и да забравим спортния ни пролетен лагер Next Level Camp, който също беше изпълнен с движение и приятни емоции.

Направихме и интересни събития в едни от най-големите търговски центрове в София. В The mall си говорихме на тема “Спорт преди и след раждане” с груповата ни треньорка Ели. С Емо приготвихме вкусни и здравословни бонбони с домашно направен шоколад, докато си говорим как правилно да структурираме менюто си и на кое е важно да наблегнем, за да поддържаме здравословната си форма. Организирахме и демонстрация на тренировки по калистеника с момчетата от Battle of Legends в Bulgaria Mall.

Само преди няколко месеца започнахме и партньорство с Национална Спортна Академия, с която вече работим върху методически и стажантски програми за техни студенти.

Не забравяй да си отбележиш в календара и датата 13-ти октомври!

На 13-ти октомври те каним да станеш част от нашето Next Level Les Mills предизвикателство, където ще те очакваме с нетърпение и много подаръци. През целия следобед ще можеш да участваш в световноизвестните тренировъчни програми на Les Mills, а в началото ще те изненадаме с представянето на новата за нашето портфолио BodyStep тренировка, която е една от най-ефективните кардио тренировки за горене на мазнини и тонизиране на тялото.

6. Next Level онлайн

Да сме по-близо до теб не само в новите клубове, но и онлайн – mission completed. 

С Next Level Fitness App не е нужно да носиш нещо повече от смартфона си на път към фитнеса (изключваме чистите маратонки, разбира се). Картата ти ще е просто на клик разстояние в джоба ти, без опасността да я забравиш вкъщи, а цялата информация за абонамента ти ще е винаги на разположение. Съвсем скоро приложението ни ще бъде обновено и още по-удобно, така че stay tuned.

А знаеш ли какво е “На протеин”? Нашия Next Level подкаст, който стартирахме тази година. В него можеш да откриеш много полезна информация и атрактивни гости, споделящи препятствията по пътя към успеха и спортните си постижения. Гостуваха ни хора като Сами Хоснни – инфлуенсър и човек с много години опит в здравословния начин на живот или Ангел Трендафилов – бивш културист, който претърпява трансплантация, но въпреки всичко не се отказва от спорта, и още много други интересни гости. 

Ако не знаеш от къде да започнеш, как да се храниш или не намираш мотивация да тренираш, нашият подкаст е точно за теб! Гледай ни в Youtube или пък само ни слушай в Spotify и Apple podcast

Next Level Подкаст

Нямаш време, но не искаш да изпускаш нищо от нашите полезни епизоди? Метни едно око на статиите в сайта, където може да прочетеш само най-важното от всеки епизод.

Да не забравяме и най-забавната част – вече сме в TikTok! В профила ни там можеш да се припознаеш в някое видео или просто да се посмееш. 

7. Завладяваме нови хоризонти!

Последно, но не на последно място – приветствахме и фитнеси Флайс в нашето голямо семейство. Не, това не е страшно. Точно обратното. Тъй като пораснахме с нови локации и членове, ще се постараем нашето семейство да е още по-сплотено и доволно от услугите ни, като запазим облика и идентичността на любимия на мнозина фитнес Флайс. 

Открихме и първия си клуб извън София, а именно Next Level Перник. Чисто новата зала е изключително просторна, с огромно разнообразие от всякакъв вид висококачествени уреди TechnoGym, боксов ринг, зала за групови занимания както и крос фит зона от най-ново поколение. 

А сега е време за предизвикателство! По случай рождения ни ден организираме състезание, в което може да участва всеки клиент с наш абонамент. В рамките на октомври месец, първите 7 души с най-много посещения на нашите зали ще спечелят подарък – по един 7- месечен абонамент. Звучи страхотно нали? Очакваме те в залата!

Обаче рожден ден без почерпка не може, затова ще те очакваме и да се почерпим заедно с вкусни изкушения, които… изненада! – няма да ти се лепнат никъде! Можеш да заповядаш в нашите зали да хапнем протеинови бонбони и да се снимаме заедно на следните дати: 

7.10 – НДК и Заимов

8.10 – Изток и Galaxy

9.10 –  Maxi и Sportbox

10.10 – Овча Купел и Люлин

14.10 – Bulgaria Mall и Княжево

15.10 – Дружба и Младост 4

16.10 – The Mall и Младост 1

17.10 – Лозенец и Park center

21.10 – Перник

Не забравяй да ни тагнеш в твоите сторита от празничната тренировка!

Както всяко малко и пораснало… дете, ние не спираме да мечтаем, затова очаквай от нас неочакваното и още изненади много, много скоро!