НСА И NEXT LEVEL В СЪТРУДНИЧЕСТВО

Сътрудничество между НСА и Next Level

Национална спортна академия и Next Level ще си сътрудничат в съвместни дейности, насочени към промотиране на активния начин на живот и системната двигателна активност. Визията за партньорство очертаха проф. Красимир Петков, ректор на НСА и Цветелина Трендафилова, изпълнителен директор на Next Level, с подписването на двустранно споразумение за сътрудничество.

Договорът предвижда изпълнение на дейности в областта на образованието, квалификацията и реализацията на кадри, подготвени чрез учебните програми на Национална спортна академия в сферата на спорта, спортния мениджмънт, уелнес и СПА индустрията, кинезитерапията и туризма.

Специалистите, завършили обучението си в НСА са напълно готови да посрещнат изискванията на потребителите за индивидуален подход и ефективни спортни занимания. Тренировките трябва да се провеждат само от квалифицирани специалисти, за да се избегне травматизма, подчерта ректорът на НСА.

От своя страна изпълнителният ни директор – Цветелина Трендафилова благодари за положеното начало на съвместното сътрудничество и изрази отличните си впечатления от професионализма на специалистите, завършили НСА. Опитваме се да вдъхновяваме и да мотивираме хората да се занимават с повече движение и физическа активност, заяви Трендафилова и подчерта, че компанията оценява Национална спортна академия като стратегически партньор в осъществяването на тази мисия.

Съвместно с Кариерния център към Академията ще бъде организирано провеждането на учебно-методически и стажантски практики на студенти от НСА в залите на Next Level.

В срещата от страна на НСА участваха също доц. Христо Андонов – зам.-ректор на НСА, доц. Иван Сандански – ръководител на Кариерния център, проф. Валентин Панайотов – ръководител катедра „Тежка атлетика, бокс, фехтовка и спорт за всички“ и Валентин Добрев – директор „Административно-стопанска дейност“. Като представители на Next Level присъстваха Андрей Георгиев – оперативен директор, Ангел Караиванов – спортен мениджър и Паулина Пенчева – маркетинг мениджър.