Best of Les Mills 4, очакваме те на синия стадион в НСА!

Best of Les Mills 4

Да, не ти се привижда, това е реалност! Best of Les Mills 4 е на вратата и те очаква за разбиваща, но удовлетворяваща неделя. 

Запази датата 2 юни, защото тя е предопределена за куп нови изживявания и спортни активности! 

Най-добрите Les Mills треньори вече потъркват ръце и те очакват с нетърпение на синия стадион в НСА. Подготвили са специална програма, която ще те презареди и нахъса за още много интензивни тренировки! 

Събитието е подходящо за всеки! Ако си начинаещ, който иска да опита от емоцията и енергията на груповите Les Mills занимания, ти предлагаме да закупиш първия вариант с почивка след първото занятие, за да имаш време да презаредиш и да изпиташ емоцията от следващите тренировки на макс.

Ако пък си от редовните ни клиенти, които не изпускат тренировка от програмите на Les Mills в някой от нашите клубове и имаш достатъчно тренинг, то вторият вариант е перфектен за теб! Изпитай себе си и възможностите си в 5 последователни тренировки. Естествено, че ще има и кратки почивки след всяка една… Не сме толкова лоши. 😉 

 

Имаме и изненада… 

За първи път ще бъдат представени новите хореографии за Q2! 

 

Програма:

  • 10:00 – 11:00 – Best of BodyPump

Нови хореографии:

  • 11:15 – 12:15 – BodyPump
  • 12:30 – 13:00 – Grit
  • 13:30 – 14:30 – BodyAttack
  • 14:45 – 15:30 – Core
  • 15:45 – 16:45 – BodyCombat

 

Не чакай, купи билет сега и бъди спокоен, че си си запазил място.

*Възползвай се от специалното ни предложение билети за двама и покани твоето фитнес другарче на преференциална цена.

👉 Купи от тук

 

Нека ти представим малко информация за всяка една програма, така че да си подготвен за това, което следва.

 

Какво представляват Les Mills заниманията?

BODYPUMP

BODYPUMP е точно това, което звучи – тренировка за цялото тяло, която те предизвиква по всякакъв начин. Едно от най-хубавите неща в този вид тренировка е, че е разработена и за мъже, и за жени от всички възрасти и нива на фитнес подготовка. 

Упражненията се изпълняват само с лост или със сравнително леки тежести в началото, като фокусът е върху броя повторения. Когато се почувстваш готов, винаги можеш да качиш нивото с удобно за теб темпо. 😉

Ползата от този вид упражнения е, че те бързо повишават сърдечната честота и помагат за по-бързото изграждане на мускули, като същевременно подобряват здравината и плътността на костите. 

Можеш да видиш повече информация в статията ни “ВСИЧКО, КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ЗА BODYPUMP“.

BODYCOMBAT

Тренировките BODYCOMBAT ще ти помогнат да си пробиеш път към лятната форма по-лесно, изгаряйки между 400 и 800 калории. Тази високоинтензивна тренировка, вдъхновена от бойните изкуства, е напълно безконтактна и няма сложни движения за овладяване. Нашите инструктори ще те предизвикат да увеличиш интензитета и ще те мотивират да извлечеш максимума от всеки кръг. Ще се освободиш от стреса, ще се забавляваш и ще се почувстваш като шампион.

BODYCOMBAT ще тренира цялото ти тяло и ще подобри формата, бързината и силата ти. В тренировките има включени упражнения за крака, за тонизиране на ръцете, гърба и раменете, като по този начин осигурява феноменална тренировка за цяло тяло. Изгори калориите, докато едновременно с това развиваш координация, ловкост и бързина.

BODYATTACK

BODYATTACK е високоефективно групово занимание с движения, които са подходящи, както за напълно начинаещи, така и за напълно пристрастени фитнес ентусиасти. В тренировката се комбинират атлетични движения като бягане, напади и скачане със силови упражнения като лицеви опори и клякания. 

BODYATTACK е тренировка за цялото тяло, която изгаря калории, като същевременно тонизира и оформя. Ще изградиш издръжливост, докато вдъхновените от спорта движения ще подобрят твоята координация и ловкост. 

GRIT

Интервална тренировка с висока интензивност (HIIT) е всяка тренировка, която включва кратки, но интензивни периоди на натоварване, следвани от периоди на възстановяване. Идеята е, че можеш да достигнеш физическите си предели за кратък период от време, да си починеш и след това да повториш натоварването. Това редуване позволява да достигаш максимума си на натоварване, където всъщност тренировката дава резултат.

Всичко се свежда до конкретните движения и начина, по който са структурирани. Уникалното при тренировките на LES MILLS GRIT е, че те са тествани и усъвършенствани, така че можеш да си сигурен, че последователността от упражнения и продължителността ще доведат до резултатите, на които се надяваш.

Повече за този вид високоинтензивна тренировка можеш да намериш в статията “ВСИЧКО, КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ЗА LES MILLS GRIT”.

CORE

Вдъхновен от елитните атлетически тренировъчни принципи, LES MILLS CORE е научна основна тренировка за невероятен тонус и спортно представяне. Изгради сила, стабилност и издръжливост в мускулите, които поддържат ядрото ти, подобри баланса, подпомогни предотвратяването на наранявания и стани по-добър във всичко, което правиш.

Всички движения в LES MILLS CORE имат опции, така че са предизвикателни, независимо от твоето ниво на фитнес. По време на тренировката, нашите инструктори ще ти покажат правилната техника, докато работиш с различни тежести, както и упражнения със собствено тегло като коремни преси. Освен това са включени и упражнения за бедрата, дупето и долната част на гърба.

Стана ли ти интересно? Научи повече за Core тренировките на “ВСИЧКО, КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ЗА LES MILLS CORE”.

 

*************************

 

Надяваме се да сме запалили спортния пламък у теб и да те видим на Best of Les Mills 4! Ние от екипа също ще сме там, сред трениращите, за да сме съпричастни с многото лееща се… пот и доброто настроение. 

Да стартираме лятото с тренировки и незабравими моменти! 

Join your Next Level! 😉